Close

Hello World, again!

Sunt tot eu, Maria, cu acelasi suflet plin de iubire si curiozitate. 

Ma bucur ca esti aici si sper sa te tin aproape cat mai mult timp in aceasta calatorie in care am pornit … din nou. 

Probabil ai vazut deja ca mai exista inca un articol cu acest titlu, din 2017. Este prima mea intentie de a impartasi cu tine ganduri, idei si informatii care ar putea sa iti aduca plus valoare … insa m-am oprit. 

2017 a fost o noua etapa plina de transformari pe toate planurile, iar omul care avea cea mai mare nevoie de toata atentia si implicarea mea eram eu, asa ca, inainte de orice, am ales sa ma focusez pe mine si sa investesc mult in dezvoltarea mea personala si profesionala. Am ales sa pun in practica in diferite moduri ce invatasem pana atunci, dar si ce am invatat ulterior …. iar astazi, sunt din nou aici, dand forma si sens uneia dintre dorintele mele mai vechi. 

Ce s-a mai mai intamplat intre timp? 

Am crescut: cu mintea, cu sufletul si deloc in inaltime. 🙂

Am acumulat o multime de invataminte din toate proiectele si experientele prin care am trecut si nu am incetat nicio secunda sa imi hranesc curiozitatea.

Mi-am creat visuri noi; unele au prins deja viata, altele urmeaza, iar 5 ani mai tarziu, imediat 6, inca dorm pe jumatatea de pat a lui Costin, inghesuindu-l. De data aceasta intr-un pat nou, intr-un oras nou: Cluj. 

Despre ce voi scrie? 

“I’M IN THE MISSION OF SPREADING DROPS OF HAPPINESS* THROUGH EVERYTHING I DO AND CREATE, SO THAT ALL THE DROPS I LEAVE BEHIND WILL EVENTUALLY MAKE SOME WAVES AND INFLUENCE PEOPLE’S LIVES FOR THE BETTER”M.

*drop of happiness = a bit of something that can inspire you to learn more, create more, 
think better thoughts, feel better feelings and live a better life.

Mai exact, voi scrie despre subiecte in care am experienta profesionala, despre lucruri faine pe care le-am vazut si le-am incercat, despre skill-uri si obiceiuri care m-au ajutat sa cresc si care pot sa fie valoroase si pentru tine.

In cazul in care iti doresti sa afli mai multe despre mine si despre parcursul meu profesional, te invit sa citesti pagina de About iar daca ai intrebari sau curiozitati despre mine, scrie-mi si iti raspund cu drag. 

Multumesc ca esti aici. 
Abia astept sa ne reintalnim, prin cuvinte, data viitoare. 

Pana atunci, feed your mind with knowledge, and your soul with kindness!