Close

Hello world!

O multime de stari, un singur suflet plin de iubire, dornic sa creeze, sa viseze si sa inspire.

Ma numesc Maria si iti multumesc ca ai curiozitatea sa ma cunosti mai bine.

Acesta este primul meu articol … de pe blogul meu, de pe site-ul meu.
Insist sa subliniez “MEU”, pentru ca, pentru mine, e un motiv de BUCURIE mare. Mereu mi-am dorit sa pot trai LIBERTATEA de a crea in cel mai frumos mod posibil, sa pot spune povesti sau sa aduc macar un zambet intr-o zi din viata ta.

Cu gandul acesta in minte am inceput, voi continua si imi doresc sa te iau si pe tine la drum. 
Succesul este rezultatul unei munci colective, iar asta ni se aplica tuturor, nu-i asa? 😉

Scriind aceste randuri si vazandu-ma in pozele din acest colaj mai vechi, ales pentru articol, m-au cuprins o multime de stari ce fac parte din mine. Stari de bucurie, nostalgie, veselie, joc, curiozitate, copleseala, rusine, indignare, uimire, visare si putina fandoseala (sau pitiponceala cum au spune unii), iar singurul lucru la care ma gandesc acum este multumirea.

Sunt multumita de cine sunt si extraordinar de recunoscatoare pentru cine voi deveni, cum voi trai si cum voi iubi in fiecare zi.

Long story short (Glumesc! Am avut chef de scris, deci poate nu e chiar “short”).

In perioada facultatii am inceput sa lucrez. In prima etapa in vanzari, iar dupa, timp de aproape 4 ani, m-am bucurat sa impart acelasi birou cu sora mea Bristena, care alaturi de Alex Grigorie a plantat una dintre cele mai vesele si colorate seminte creative: Yellow Tree (creative marketing agency).

Avand-o pe sora mea langa mine a fost cea mai mare bucurie si cea mai mare provocare.

De ce bucurie? E simplu: e atata de plina de frumos, de idei creative, de pasiune si de dorinta, incat nu ai cum sa simti altceva. Sa nu mai spun ca imi e si sora si o iubesc pentru ca … exista. La un calcul simplu = bucurie suprema. No more explanation needed. Go and meet her beauty! :X

De ce provocare? Pe cat de asemanatoare, pe atata de diferite si … fiecare cu dorinta proprie de a ne pune amprenta intr-un mod autentic. Mica fiind, mi-am dorit sa fiu ca ea. Astazi imi doresc sa fiu ca mine si, alaturi de ea si de alti iubitori de frumos, de pretutindeni, sa cream asa cum stim noi mai bine! Wish us luck! 😉

Ce fac mai exact astazi, cum si impreuna cu cine?

Ajutam business-urile sa se diferentieze in piata si sa atraga mai multi clienti intr-un mod creativ, focusat pe strategie si rezultate. Altfel spus Advertising Visual Production sau Visual Marketing.
Deci, cream, dezvoltam si implementam concepte vizuale (productie foto si video), urmarind obiective de marketing.

Who is my partner in crime? Costin Marian :*

In primul rand Costin a intrat in viata mea ca baby. Partener de pupaturi, de imbratisari si de … iubire ;), iar cum pasiunile noastre se completeaza “suuuper” (el fiind fotograf si filmmaker) astazi este partenerul meu spre SUCCES full time, ultra all inclusive. Muahahahaha!

Impreuna formam echipa care ofera solutii complete, calitative, eficiente si creative brand-urilor care stiu ca:
– pentru a se dezvolta
– pentru a avea o imagine buna
– pentru a-si pastra locul in piata
– pentru a creste … etc, e nevoie sa investesti, sa fii prezent, diferit si vizibil.

Cam atat despre mine in primul “MEU” articol. Urmeaza si altele legate de viata, ganduri, job si alte pasiuni cunoscute si necunoscute … inca. Vedem pe parcurs ce mix iese. Un lucru e sigur: va fi comestibil si presarat cu arome inspirationale.

Iti doresc o zi minunata in continuare si cum spune, cel mai bun prieten al meu (care inca nu ma cunoaste), Tony Robbins: LIVE WITH PASSION.

PS: Ce crezi? Folosesc acest “MEU, MEU, MEU, MEU “… obsesiv compulsiv? 🙂 Haha!

One Comment on “Hello world!

  • Paula
    February 27, 2018 at 4:25 pm

    I am so proud of you!❤️

    Reply
  • Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *