Close

La cat mai multe, cel putin la fel de faine!

Salut,

Am revenit cu un articol dragut despre o experienta si mai draguta.
De curand (deja de o luna ☺ ) am fost in vizita la Satu Mare unde am avut un proiect pentru brandul Otto Hermann.

Cine este Otto Hermann si ce face?

Inainte de a va povesti putin despre brand si care a fost implicarea noastra, aleg sa va spun ce oameni frumosi am intalnit! #FeelingThankful
Vizita la Satu Mare a durat o saptamana … o saptamana plina de idei, intr-un cadru relaxant, prietenos si plin de entuziasm din partea ambelor parti.

E o bucurie cand intalnim oameni pasionati de ceea ce fac, dornici de dezvoltare si increzatori in produsul pe care il ofera!
Unii spun ca “cine se aseamana se aduna”, iar eu aleg sa ii cred! 😉

Ce am facut noi?

Scopul principal pentru care ne-am intersectat a fost realizarea unui clip video si finisarea strategiei de comunicare si promovare pentru online, impreuna cu responsabilul de marketing al firmei.
In urma briefului am decis ca solutia cea mai buna in prima etapa (pe langa structurarea planul de Social Media) este realizarea unui video de branding si de pozitionare in care sa scoatem in evidenta stilul abordat in creatii, dar si atentia cu care sunt gandite si realizate piesele vestimentare.

Hmmm, daca nu ati vazut inca rezultatul final, click pe video-ul din articol!

Despre brand:

Firma si-a inceput activitatea in anul 2000 producand haine pentru femei in regim lohn pentru branduri cunoscute din Germania, iar din anul 2005 si-a lansat propriul brand sub numele de Otto Hermann.
Astazi brandul isi doreste extindere in alte orase, dar si o crestere a vizibilitatii si vanzarii in mediul online, iar noi ne bucuram sa facem parte din implementarea si dezvoltarea acestor planuri.

De la filmari:

Pe scurt: o zi super in care Otto, dar si restul persoanelor implicate ne-au surprins cu multa relaxare si naturalete.
Totul a iesit cum ne-am dorit, cu mici provocari amuzante din partea traficului, pietonilor si a vremii.
In concluzie, vizita si experienta cu toata echipa Otto Hermann fac parte din seria: proiecte si colaborari faine de tot!

Deci, la cat mai multe, cel putin la fel de faine, ca acesta!

Pe final, va las cu cateva imagini BTS din tipul filmarii.

V-am pupat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *