Close

Implicarea, bogatia omului!

Salut, salut!

Uite ca mi-am facut curaj … timp, mai bine spus, sa mai scriu pentru blog.

A trecut o perioada de la primul articol in care v-am povestit putin despre mine, insa scopul principal al acestuia este sa impart cu voi experiente faine sau subiecte pe care le consider relevante fie pentru mine, pentru clienti fie pentru prietenii din online.

Deci, care e subiectul de azi?

Am inceput articolul gandindu-ma sa scriu despre prima mea impresie si experienta ca antreprenor versus experienta de peste 5 ani pe care am avut-o ca si angajat.

Ce inseamna, ce presupune, pro, contra, ce este mai greu, ce este mai usor, e mai fain, nu e mai fain, recomand, etc ?????

Scriind insa, mi-am dat seama ca nu este despre “CE” (angajat sau antreprenor), ci despre “CUM” – modul in care ne implicam in ceea ce facem, in munca.

(Munca)Un cuvand cu greutate pentru unii si plin de sens si valoare pentu altii.
Ce face diferenta?

FOCUSUL!
Indiferent ca lucrezi pentru tine sau esti angajat totul se rezuma la modul in care ALEGI sau TREBUIE sa te implici si sa creezi.

Care este motivul pentru care am spus ALEGI sau TREBUIE? Te las pe tine sa descoperi…

Poate inca nu ti-ai dat seama, dar cuvantul TREBUIE nu e chiar “user friendly” cand vine vorba de decizii!

Revenind la subiect, indiferent de meserie, cream si putem aduce valoare in vietile oamenilor din jurul nostru in fiecare moment.

Avand experienta ambelor tabere (angajat si antreprenor) va pot asigura ca amandoua se rezuma la dezvoltare, informare continua, crestere, implicare, dorinta de a-ti pune amprenta si evident recompensa financiara, sociala, etc.

Daca ar fi totusi sa recomand una dintre cele doua, angajat sau antreprenor, as recomanda … proactivitatea, lasand ignoranta si nepasarea pentru atunci cand dormim. 😊

Haideti sa fim curiosi, sa ne dezvoltam si sa aducem valoare! Cam asta este tot ce conteaza!

In curand ne revedem cu un articol nou in care va voi povesti putin despre experienta noastra de la ultimul proiect, de la Satu Mare.

Cam atat pentru azi,
V-am pupat!

PS: Cine a spus vorba “ curiosii mor repede”, era un om destept ce stia ca, curiozitatea duce la invatare si dezvoltare, iar asta ii va face pe oameni puternici, increzatori si capabili de rezultate marete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *